Medewerker technische dienst

Frisia Food is één van de meest moderne en bovendien ook één van grotere pluimveeslachterijen van Nederland. Ons doel is om hoogwaardig en smakelijk kippenvlees te produceren, wat zonder gewetensbezwaren geconsumeerd kan worden, waarbij de activiteiten om dit te realiseren een bijdrage levert aan de omgeving, milieu en mens. Bij ons staat ethisch, duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen dan ook hoog in het vaandel. Bij Frisia werken ongeveer 140 mensen, verspreid over diverse afdelingen. Wij geloven dat we, door elkaar te inspireren, kunnen groeien en elke dag beter worden in datgene wat we doen. Frisia Food BV levert kip en kipproducten aan grootverbruik, industrie en retail in Europa en daarbuiten.

Ter versterking van onze Technische Dienst zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Technische Dienst
40 uur per week

 

Uw functie:
Als medewerker Technische Dienst bent u mede verantwoordelijk voor het optimaal laten draaien van het machinepark van het bedrijf. Samen met uw collega’s kunt u zowel op elektrotechnisch als op mechanisch gebied werkzaamheden verrichten. U kunt storingen op een juiste en snelle manier analyseren en oplossen. Het nemen van initiatieven, een flexibele instelling en het functioneren in teamverband zijn vereiste eigenschappen voor deze functie.

Uw profiel:
Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste collega die:

  • elektronisch goed is onderlegd;
  • bij voorkeur beschikt over een opleiding op MBO-niveau, richting elektrotechniek;
  • of iemand die niet over bovenstaande diploma(s) beschikt, maar wel een technische achtergrond heeft, door minimaal 5 jaar werkervaring;
  • ervaring met het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische- en besturingsinstallaties heeft;
  • ervaring met Omron PLC’s heeft;
  • bereid is om opleidingen en cursussen te volgen;
  • zelfstandig en in teamverband kan werken;
  • bereid is om 40 uur per week en op enkele zaterdagen en/of zondagen te werken. Er wordt wisselend in 2 ploegen gewerkt, een ochtend -en een middagploeg. Daarnaast is er een dagdienst.

Wij bieden:
Een aantrekkelijke, afwisselende functie en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Het salaris is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring.

Belangstelling?
Nadere informatie over de functie kunt u inwinnen bij Personeelszaken, telefoon 088-1010400. Uw sollicitatiebrief met CV kunt u richten aan Frisia Food b.v., t.a.v. afdeling Personeelszaken, Postbus 8, 8433 ZS Haulerwijk of per e-mail naar: pz@frisiafood.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.