Frisia

Werken bij

Frisia is een moderne kippenslachterij die werkt volgens de strenge normen die er in deze bedrijfstak zijn. We willen een betrouwbaar bedrijf zijn, naar mensen en naar dieren toe. Daarom houden we ons aan duidelijke regels en afspraken, bijvoorbeeld als het gaat om hygiëne. Daarbij hebben we een open oog en oor voor ideeën en wensen vanuit onze organisatie. Bij Frisia werken ongeveer 140 mensen, verspreid over 8 afdelingen. Het grootste deel daarvan is in vaste dienst, maar wij werken ook altijd met personeel van uitzendbureau Randstad. Wij werken vanuit het principe van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dat betekent dat we onze verantwoordelijkheid nemen voor het milieu, maar ook dat we bepaalde sociale verantwoordelijkheden hebben. Die hebben we naar ons leveranciers, naar klanten, naar omwonenden van de fabriek en zeker ook naar ons personeel. Als je bij ons werkt, dan kun je van ons verwachten dat wij eerlijk zijn en duidelijk.

Vacatures

Medewerker technische dienst

Frisia Food is één van de meest moderne en bovendien ook één van grotere pluimveeslachterijen van Nederland. Ons doel is om hoogwaardig en smakelijk kippenvlees te produceren, wat zonder gewetensbezwaren ...
Bekijken

Vakantiewerk

Ben je op zoek naar een vakantiebaan, ben je minstens 16 jaar en kun je minimaal drie weken achter elkaar werken? Meld je dan nu aan.